Általános tájékoztató

A Door-K.A. kft bemutatótermében, mintatarabok alapján értékesíti termékeit.

A termékeink iránt érdeklődő ügyfél személyesen, telefonon, e-mail formájában kap tájékoztatást.

Az ügyfél kérésére vállalunk helyszíni felmérést, melyet Budapesten ingyenesen végzünk. A felmérés alapján, vagy az Ügyfél által megadott adatok alapján árajánlatot készítünk.

Az ajánlat tételesen tartalmazza a költségeket, külön feltüntetve a termékek illetve szolgáltatások árát. Amennyiben az ajánlatban nincs utalás csak a termék árára, akkor az ajánlat nem tartalmazza az egyéb díjakat. Az ajánlatot e-mail-ben, faxon vagy postai úton juttatjuk el az Ügyfélhez.

Amennyiben az ajánlatot az Ügyfél elfogadja, aláírásával, megrendelőlap kitöltésével, és az ajánlaton szereplő végösszeg 50%-ának befizetésével történik a megrendelés. A fizetés történhet készpénzzel a pénztárban, vagy átutalással. A befizetett összegről a megrendelő résszámlát kap.

Gyártási határidő 3-4 hét. Speciális esetben (alakos ablakok, színes termékek esetén 6-8 hét).

Az elkészült termékeket a Megrendelő átveheti cégünk telephelyén, vagy ha kért szállítást illetve beépítést akkor a megbeszélt időpontban jelentkezünk a megadott helyszínen. Az áru átvétele csak a teljes vételár kiegyenlítése után történik. A teljes ár kiegyenlítéséig a termékek a Door-K.A. kft tulajdonát képezik. Kifizetéskor végszámlát állítunk ki.

Csomagolásról: a nyílászárók a profil védőfoliáján kívül más  védőcsomagolást nem tartalmaznak. Az ablakokhoz tartozó kilincs, vasalatpánt takaró, vízkifolyó furat takaró kötelező tartozékok, melyek külön csomagban találhatók.

Szállítás: Nyílászárók szállítása tehergépkocsival ferde vagy függőleges helyzetben rögzítve történik.Telephelyi átvétel esetén, ha az ügyfél maga szállítja a termékeket, akkor a szállításkor  bekövetkező károkért az Ügyfél tartozik felelősséggel.

Beépítés: Külön megegyezés, ill. az ajánlat alapján vállaljuk a termékek beépítését. A beépítés új épület esetén a falazási munkákat követően a vakolás megkezdése előtt történik. Régi épület esetében az előzőleg kibontott régi nyílászárók helyére történik. A beépítés történhet a tokon keresztül átfúrva, vagy rögzítőkarommal csavarozva. Ha cégünk vállalta a beépítést, akkor a beépítés munkadíja tartalmazza a szükséges anyagokat, purhab, csavarok, dugó stb. Beépítéskor felszerlésre kerülnek a kilincsek, tartozékok. A nyílászárók rendeltetésszrű használatához nem szükséges a párkányok felszerelése ill. a szerelési hézag eltüntetése takarólécekkel. Ezért a beépítés díja ezeket nem tartalmazza. Csak akkor részei a munkának ha erre az ajánlat konkrétan kitér.

Garancia: Az általunk forgalmazott termékekre a gyártók vállalnak garanciát a törvényben meghatározott mértékben. Garanciális probléma esetén számlával érényesítheti panaszát az ügyfél cégünkön keresztül a gyártó felé. A cégünk által végzett beépítési munkákra cégünk vállal garanciát 1 évig. Garanciális idő alatt felmerülő problémák esetén a javítást ingyenesen végezzük. Kiszállási díjat számolunk fel Buapesten és környékén 7.000 Ft/alkalom összegben.

Amennyiben az ügyfél az elkészült termékeket 1 hónapon belül nem szállítja el, felelősséget nem vállalunk a továbbiakaban az esetlegesen adódó sérülések miatt, valamint 1 hónap után tárolási díjat számítunk fel, mely a termék értének 0,2%-a naponta.