Műanyag nyílászárók

 

 

 

Műanyag nyílászárók

 

A több évvel ezelőtt használt, elavult nyílászárók hőszigetelő képessége  a mai elvárásoknak már nem felelnek meg. Ezért ajánljuk, a kiváló minőségű, esztétikus, minden igényt kielégítő műanyag nyílászárókat.
Új épületeknél, valamint a régi ablakok cseréje során a műanyag nyílászáró nem csak a ház megjelenésében tud változtatni, hanem a jelentős rezsi csökkenést is eredményezhet, amellett hogy jelentős hangszigeteléssel bír, mely növeli az otthon töltött órák komfort érzetét. Hatékonysága a korszerű gyártási viszonyoknak (és a fejlesztők folyamatos megfigyelésének és kivitelezésének) köszönhető. A műanyag nyílászárók esztétikailag és műszaki tartalom tekintetében is igen változatosak.

Cégünk 5, 6, 7, illetve 8 légkamrás profilból készült nyílászárókat is forgalmaz, 2 illetve 3 rétegű üvegezéssel, széles forma és szín választékkal. Vállalkozásunk több ablakgyártó céggel is kapcsolatban áll, így lehetőségünk van a különböző igények kielégítésére.

Fontos felhívnunk a figyelmét a nyílászsárók szakszerű beépítésének jelentőségére, mivel nem elég egy jó minőségű terméket megvásárolni, szükséges figyelmet fordítani a beépítés minőségére is.

 

 

5_legkamras_profil_2.jpg

 

 

egyeb_profilok_jo.jpg

 

 

 

* "A" kategória

Az "A" kategóriájú nyílászárók a légkamrák falvastagságától különböznek. A falvastagság minimum 3mm, a légkamrák pedig minimum 5mm. A gyártás során legalább 10%-al több PVC kerül felhasználása, mint a B kategóriás ablakoknál.