Tetősík ablak

Tetősík ablakaink Roto típusúak.

roto-logo.png

 

A ROTO típusú tetősík ablakok tejes termékkínálatával állunk rendelkezésükre.

 

A tetőtéri ablak kiválasztása hosszú időre meghatározza a tetőtérben lakók életminőségét. Azért, hogy az itt töltött idő örömöt okozzon, érdemes vásárlás előtt alaposan informálódni. A Roto tetőablakok fa- vagy műanyag alapanyagból kizárólag válogatott minőségben készülnek.

A több légkamrás műanyag profil karbantartást nem igényel, könnyen tisztítható és teljes mértékben környezetbarát: az alapanyag 100%-ban újrahasznosítható. A profilban hengerelt acélmerevítés rendkívül stabillá teszi az ablakot.

A fa ablakok rétegragasztott tömör északi fenyőből készülnek. A roto ablakokhoz használt fa kizárólag újratelepített erdőből származik.

A Roto tetőtéri ablakok 2 féle alapanyagban és 3 különböző nyitásmódban állnak rendelkezésre. Minden típus rendelhető gyárilag előszerelt hőszigetelő csomaggal is. Az ablakok külső megjelenése harmonikusan illeszkedik a ház képéhez, mivel a botító és a burkolólemezek színe és anyaga szabadon választható. A belső megjelenést és használatot a kiegészítők sokfélesége teszi tökéletessé.

roto-bill..jpg roto-bill.2.jpg roto-3.jpg roto-tronic.jpg